Avto kamera: dodatno oko za vaše vozilo

0

Avtomobilske kamere se vse pogosteje znajdejo v avtomobilih, ki se vozijo po slovenskih cestah. In ne, ne gre za modno muho, pač pa za izjemno koristnega pomočnika, ki nam lahko ponudi marsikaj. Dodatno zaščito, večji občutek varnosti pa tudi nekaj drugih koristnih reči. Imeti kamero v avtu že dolgo ni več samo prestiž.

S kamero v avtomobilu ne boste nikoli več nemočni ob pogledu na poškodbo vozila, ki se je zgodila na parkirišču, medtem ko ste bili doma, v službi ali trgovini. Prav tako bo dodatno oko odvrnilo morebitnega nepridiprava, da bi se lotil prav vašega jeklenega konjička, saj bo ves čas budno pazilo na vsak gib v okolici.

Z avto kamero vedno na preži

Težko je imeti vozilo ves čas pod nadzorom. Ker gre za precej drago reč, je tako v nas vedno prisoten strah, da se bo pripetilo kaj slabega. Na parkirišču pred blokom, morda ob cesti ali pa pred nakupovalnim centrom, kjer je vedno gneča in se išče dodatno parkirišče.

Avto kamera DDPAI Mini 3

Avto kamera DDPAI Mini 3 32GB UHD 2k 30fps WIFI – GoSport.si

Kaj hitro se pripeti, da nekdo ni dovolj previden in poškoduje naš avtomobil. Seveda se lahko zgodi, da nam pusti obvestilo s svojo telefonsko številko, a žal v večini primerov ni tako. Ostane nam le strošek za popravilo avtomobila, ki pa bi ga lahko naprtili krivcu, če bi le imeli v avtomobilu takrat kamero.

Kvaliteta po ugodni ceni

Čeprav bi na prvi pogled menili drugače, so kvalitetne kamere na voljo že po precej dostopnih cenah. Ena takšnih, ki jih zagotovo lahko štejemo med vrhunske, je tudi kamera za avto DDPAI Mini Full HD 1080p 30fps, ki ponuja kar nekaj različnih funkcij.

Avto kamera DDPAI Mini Full HD

Avto kamera DDPAI Mini Full HD 1080p 30fps – GoSport.si

Ne le, da je ta avtomobilska kamera sposobna odličnih fotografij in video posnetkov, pač pa le-te tudi pridno shranjuje, saj ima na voljo razširitveno mesto za spominsko kartico vse do 128 GB. Omogoča tudi povezljivost s pametnimi napravami in brezžično pretakanje zajetih vsebin.

Avto kamera ustvarja spomine

S kamero, nameščeno na vetrobranskem steklu ali armaturi avtomobila, boste dobili tudi pomočnika za na pot. Ta bo namreč zajemal brezhibne fotografije in video posnetke vaše poti, ko se boste podali na novo avanturo. Popolnoma varno – brez rokovanja z mobilnim telefonom med vožnjo.

Avto kamera DDPAI Mini 5

Avto kamera DDPAI Mini 5 GPS 64GB UHD 4K 30fps WIFI – GoSport.si

Današnje avtomobilske kamere so res mnogo več kot le kamere. Z vgrajeno moderno in napredno tehnologijo omogočajo funkcionalnosti, o katerih pred kratkim nismo niti sanjali. Tako kot tiste v pametnem telefonu znajo tudi kamere v avtomobilu že prilagajati svetlobo za kar najbolj kvaliteten posnetek. Že veste, katera bo po novem prisotna v vašem vozilu?

Deli prispevek

Komentiranje je onemogočeno.