Pogoji uporabe

1. Splošni pogoji

Namen teh splošnih pogojev uporabe je določiti pogoje uporabe tega spletišča.

Izjavljam, da spoštujem vašo zasebnost in da bom vaše podatke skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bom posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.

Ker obstajajo na tej spletni strani določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z mano, ne prevzemam nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji ali prijavi.

Vsebine na spletni strani so zgolj informativne narave. Za posledice, do katerih pride zaradi uporab vsebin, ne odgovarjam.

2. Vaša privolitev – za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Z registracijo in s strinjanjem s splošnimi določili se šteje, da soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov tega portala ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov na način in v namene, opisane v nadaljevanju.

3. Varovanje osebnih podatkov in piškotki

Kot upravljavec osebnih podatkov se zavezujem varovati osebne podatke, ki mi jih posredujete.

Moja spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki so naložene na vaš računalnik. Tako vas lahko spletna stran prepozna, ko se vrnete na mojo spletno stran.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bom posredoval tretjim osebam.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Upravljavec lahko osebne podatke, ki jih je uporabnik posredoval v postopku registracije, povezuje s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov.

Osebne podatke hranim v računalniški obliki.

4. Avtorske pravice

Vsebine, objavljene na tem spletišču so moja last in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, morajo pa se ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati ali kako drugače razširjati.