Privošči svojemu iPhone-u nov ovitek!

0

Poletje je vedno čas za določene spremembe. Največkrat gre za menjavo garderobe, za nove kopalke, urejanje dodatnega zavarovanja pred dopustom in podobno. In zakaj ne tudi za zamenjavo ovitka za mobilni telefon, ki bo tako med vročimi in razposajenimi dnevi še lepši ter bolje zaščiten.

Ko govorimo o zaščiti najdragocenejših mobilnih naprav, so absolutni zmagovalci ovitki za iPhone. Čeprav se vam morda zdi, da telefon ta hip počiva varno v vašem žepu, pa si morate priznati, da je večkrat zunaj njega kot tam. Pa tudi sicer v žepu ni prav zelo varen. Kratke hlače, neprevidnost pri sedanju ali izstopanju iz avtomobila in … groza!

Zakaj telefon vedno pade na »obraz«?

Morda je na delu Murphy ali kateri drug zakon fizike in narave, a navadno je tako, da mobilni telefon na koncu vedno pristane na zaslonu, ki je nekako obraz le tega. In ne le, da počen zaslon ni nič kaj prijeten na pogled, kaj hitro je tudi neuporaben in skrajno drag za zamenjavo.

Ovitek TPU za iPhone 11

Z ovitki za iPhone boste tovrstne nesreče močno omejili, če ne v celoti preprečili. Najprej bo ovitek zaščitil samo ohišje telefona in s komaj opaznim robom spredaj do določene mere tudi sam zaslon. Za še večjo varnost se priporoča kombinacija ovitka z zaščitnim slojem kaljenega stekla, ki se ga prilepi na zaslon in je praktično neviden ter povsem nemoteč za uporabo.

Hočem lep ovitek za iPhone

Seveda, nihče si ne želi, da bi bil njegov čudovit iPhone skrit in zavit. Omislite si ovitek v kakšni živahni barvi ali poslikavi, ki bo odrazila vaš karakter, ali pa kaj manj vpadljivega, kot je denimo prozoren silikon, ki poleg zaščite omogoča tudi dober oprijem in občutek v roki.

Silikonski ovitek za iPhone SE

V spletni trgovini ilovemobi.si vas pester nabor ovitkov za iPhone in druge znamke vsekakor ne bo pustil ravnodušne. Naj bo vaš mobilni telefon lep, a tudi dobro zaščiten!

Deli prispevek

Komentiranje je onemogočeno.