4 vrhunske denarnice za ženske

0

Denarnica je nepogrešljiv pripomoček, ki ga predstavnice nežnejšega spola navadno hranijo v torbici, moški pa običajno v žepu. Ravno zato so ženske denarnice bistveno večje, kar pa sicer ni nujno pravilo. Tako moške kot ženske denarnice so večinoma izdelane iz naravnega ali umetnega usnja. Na trgu so na voljo tudi nekateri drugi materiali.

Pri nakupu denarnice je material vsekakor lastnost, ki ji je potrebno nameniti veliko pozornosti. Obenem je pomembno še marsikaj drugega: velikost, notranja razporejenost in ne nazadnje zunanja dovršenost. Za nekatere med vami so najustreznejše enobarvne denarnice nevtralnih barv, spet drugi posegate po pisanih denarnicah udarnih barv in privlačnih vzorcev.

In če želite denarnico uporabljati čim dlje, je treba konec koncev pozornost nameniti še proizvajalcu. Vrhunske denarnice so si oznako zaslužile ravno na račun svojih proizvajalcev, ki jih na trgu ne manjka. Vrhunsko denarnico si lahko izberete s pomočjo spleta, kjer je veliko prodajaln z različnimi modnimi dodatki, kamor navadno prištevamo tudi denarnice.

V spletni prodajalni Bag.si so vam na voljo kakovostne in moderno zasnovane denarnice. Predstavljamo vam 4 zelo priljubljene, ki si jih lahko ogledate tudi na slikah v nadaljevanju prispevka.

1. Denarnica Slim Pocket

Denarnica Slim Pocket je bila zasnovana zlasti za ženske, ki rade posegajo po manjših in tanjših denarnicah. Njene dimenzije znašajo 12 x 10 x 1,8 cm, tako da v torbici ne bo zavzela veliko prostora.

Ženska denarnica Slim Pocket

Na voljo je v svetlih barvah – v sivi, svetlo modri in roza. Zunanjost denarnice je izdelana iz usnja, notranjost pa iz poliestra. Njena teža znaša zgolj 110 gramov.

2. Denarnica Versace Jeans White

Ženska denarnica priznane svetovne znamke je izdelana iz vrhunskega usnja. Njena notranjost ponuja poseben prostor za kreditne kartice, dokumente, vsebuje tudi žep za kovance.

Ženska denarnica Versace Jeans White

Na voljo vam je v beli barvi s privlačnim napisom zlate barve. Opremljena je z zadrgo. Široka je približno 20 cm, dolga 11 cm in globoka 3 cm.

3. Denarnica Love Moschino Black

Na prvi pogled izjemno prikupna denarnica priznane blagovne znamke je bila zasnovana predvsem za pomladne in poletne dni, vsekakor pa jo lahko uporabljate v vseh letnih časih.

Ženska denarnica Love Moschino Black

Narejena je iz kakovostnega usnja, njena notranjost je dobro razporejena. Nudi tri večje prostore: za kreditne kartice, dokumente in kovance. Široka je 20 cm, dolga 10 cm, globoka 2,5 cm.

4. Denarnica Emporio Armani

Denarnica priznane blagovne znamke Emporio Armani spada v nekoliko višji cenovni razred. Odlikuje jo atraktiven in estetsko dovršen izgled v svoji kričeče rdeči barvi.

Ženska denarnica Emporio Armani

Izdelana je iz umetnega usnja, odpira in zapira se s pomočjo kakovostne zadrge. Njene dimenzije znašajo 20 x 10 x 2,5 cm, v svoji notranjosti pa ima prostor za kartice, za dokumente in za kovance.

Vam je katera izmed predstavljenih denarnic prirasla k srcu? Obiščite spletno trgovino Bag.si in jo naročite. Ne spreglejte pa tudi ostale bogate ponudbe ženskih denarnic.

Deli prispevek

Komentiranje je onemogočeno.