Zanimivi modni dodatki

3 zanimivi modni dodatki

Vsak od nas si včasih želi, da bi nekoliko izstopal od preostale množice. Sploh v situaciji, ko smo na primer povabljeni na kakšno pomembno gala večerjo ali kaj podobnega. Nekateri ljudje so radi posebni ves čas. Toda, kaj je tisto, kar jih dela posebne?

Ponavadi to ni samo izjemna osebnost, ampak tudi modni stil, ki je povsem drugačen od vsakdanjega. Tako si osebo lahko zapomnimo tudi na ta način. Obleke same po sebi ponavadi niso nujno nič posebnega. Piko na i jim dajo različni zanimivi modni dodatki, ki jih lahko naredimo sami ali kupimo na trgu.

Ponujamo vam nekaj idej v obliki zanimivih modnih dodatkov, ki vam bodo omogočili, da boste zagotovo opazni. Kateri izmed njih se vam zdi najbolj zanimiv?

1. Čisto poseben šal, ki ga še nismo videli nikjer

Vemo, da so šali in modne rute lahko izjemno praktičen modni dodatek, ki ponavadi vplivajo na končno podobo našega oblačenja. Na trgu je ogromno tovrstne ponudbe. Nekatera ponudba je povsem klasične narave, spet druga je naravnost nora in prav vsak si ne upa biti drzen do te mere, da bi jo kupil in tudi povlekel nase.

Modni šal

Zanimiv in drugačen šal je lahko izjemna priložnost, da v množici ljudi izstopamo in se počutimo povsem moderne in trendovske. Tak šal naj vsebuje čim več barv ter vzorcev, po možnosti naj bo narejen iz različnih materialov.

2. Verižica in zapestnica iz suhega cvetja

V zadnjem času lahko na rokah nekaterih žensk in tudi okoli njihovih vratov opazimo nakit, ki je narejen iz posušenega cvetja. Na pogled vse skupaj deluje izjemno zanimivo in po večini tudi privlačno.

Zapestnica s sončnico

Tak nakit lahko kupimo ali ga izdelamo sami. Zanj velja, da je nekaj posebnega in da ga lahko dobimo po izjemno nizki ceni.

3. Lesena sončna očala so modni hit

Sončna očala so del našega življenja. Nadenemo si jih, ko je za to primerno vreme. Zakaj bi morala naša sončna očala biti taka, kot jih nosi večina ljudi? Naj bodo tokrat nekaj posebnega in zanimiva že na prvi pogled.

Lesena sončna očala

To bomo lahko dosegli, če si bomo tokrat privoščili očala, ki so narejena iz lesa. V zadnjem času lesena očala tudi sicer veljajo za pravi in ne samo zanimivi modni hit, ki se ga poslužujejo tudi mnogi uspešni moški.

8 modnih dodatkov za leto 2017

Vas zanima, kaj nadeti v letu 2017, da boste v skladu s trendi? Letos je na voljo kar nekaj zanimivih modnih dodatkov. Tudi takšnih, na katere smo že skoraj pozabili.

Naj modni dodatki

1. Zagotovo ne boste zgrešili z velikimi uhani, ki naj bodo iz kovine. Ti so lahko viseči in dolgi, pri čemer morajo biti prefinjeni, ne pa obilni, prav tako pa se lahko vzpenjajo po ušesu navzgor, torej »plezajo« od mečice proti vrhu uhlja.

2. Biseri, ki so v času naših babic veljali za dragocenost, so zadnje čase postali precej necenjeni. Sedaj pa se vračajo ogrlice iz povsem preprostih biserov. Lahko so kratke in skromne ali pa v več nizih padajo vse do pasu.

3. Ovratnice se vračajo v velikem slogu. Lahko so videti čvrste in trdne, torej iz velikih enotnih kosov kovine, ali pa prefinjene, kot bi bile iz čipke.

Statement obesek4. V letu 2017 so modni veliki obeski. Verižica je lahko povsem enostaven niz kovinskih členov, a segati mora vsaj do prsi, na njej pa naj bo velik obesek, ki takoj ujame poglede. Lahko je celo večji od dlani. Če so bile v preteklosti v modi tako imenovane statement ogrlice, ki so bile najbolj izrazit del celotne garderobe, se zdaj torej uveljavljajo statement obeski.

5. Uporniški navdih je nekoliko bolj blag. Modni so piercingi, ki pa so videti nekoliko bolj delikatno. Ne razmišljajte o punk kulturi, temveč bolj o Indiji in podobnih deželah.

6. No, punk subkultura kljub temu ni ostala neopažena. Kaj je po novem modno? Usnjene ogrlice v obliki prefinjenih pasjih ovratnic in varnostne zaponke (»knoflice«), ki se lahko nosijo kot obeski na verižicah, kot viseči uhani in podobno.

7. Ste imeli že doslej radi velike in opazne uhane? Potem ne potrebujete več para – velik uhan, ki sega vse do ramena, naj bo samo eden!

8. Je moden tudi kak nov, zanimiv motiv? Pravzaprav se vrača nekaj starega. Ponovno so moderni cofki – ne tisti okrogli, kakršne imamo na smučarski kapi, temveč dolgi in svileni, kot na kakšni rustikalni zavesi. Iz cofkov naj bodo uhani, verižice, visijo naj s torbic, obeskov in podobno.

Denarnice, ki izražajo življenjski stil

Je tudi vaša denarnica popolnoma klasična in zato tudi precej dolgočasna? Sodobne denarnice že dolgo niso več iz enobarvnega usnja, temveč so postale veliko lepše in bolj razgibane, z njimi pa brez težav izražamo svoj življenjski stil. Izberete jih lahko glede na to, kako igrivo se počutite, kaj radi počnete in kakšen odnos imate do sveta.

Denarnice za vse, mlade po duši

S svojimi oblačili in tudi modnimi dodatki izražamo svoj jaz, in denarnica pri tem ne sme zaostajati. Če imate garderobo, ki nekaj pove o vas, ovitek telefona, ki priča o vaših interesih, torbico in čevlje, ki poudarjajo vaš življenjski stil, potem ne gre niti brez denarnice, ki odraža vaša prepričanja in življenjski optimizem.

Ženske denarnice

Izberite denarnico, ki se sklada z vašim življenjskim slogom.

Denarnica je za marsikatero žensko prava zakladnica najrazličnejših stvari, ne samo denarja. V njej imamo tudi članske kartice za popuste, plačilne kartice, poslovne vizitke, fotografije družinskih članov in ljubljenčkov ter še marsikaj. Torej so ženske denarnice kar velike, to pa pomeni, da nudijo veliko površino za izražanje. In zunanjost denarnice je zato lahko prijetno poslikana ali okrašena z raznimi dodatki. Če se počutite nekoliko bolj igrivo in želite, da bi bila takšna tudi vaša denarnica, lahko na primer izberete denarnico s sovicami. Če ste bolj bohemska duša ali navdušeni nad potovanji, si privoščite denarnico s podobo brezčasnega umetniškega Pariza in Eifflovega stolpa …

Denarnica je pogosto edina spremljevalka

Imate tudi vi veliko žensko torbico, ki jo neradi nosite povsod s seboj? Kadar zgolj skočite s prijateljico na kavo ali med službo na kosilo v bližnji bistro, je denarnica vse, kar potrebujete s seboj, torbico pa lahko pustite. In prav v takšnih primerih je še bolj pomembno, da je denarnica privlačnega in zanimivega videza, saj bo kot modni dodatek nadomestila vašo torbico.

Denarnica s sovico

Si želite, da bi vašo denarnico krasila prikupna sovica?

Poskrbite, da bo nova denarnica očarljiva – zagotovo si ne želite pokazati denarnice, ki je že povsem oguljena in skoraj razpada.